Електрика від А до Я 

Introduction » LED СВІТИЛЬНИКИ "ЕLMAR" » Світлодіодний вуличний світильник LSLT 50Вт IP-65 LED (Елмар)


        

Світлодіодний вуличний світильник LSLT 50Вт IP-65 LED (Елмар)

код LSLT.LED.50w

 

Product no.: 12618
Ціна:
949.00 Грн

into the basket:
  шт.  

Знак Led

Вуличні світлодіодні світильники «Елмар» - LSLT.LED.50w, найновіша ефективна заміна газорозрядним вуличним світильникам та прожекторам. Ступінь захисту світильників IP-65, дозволяє використовувати їх в несприятливих умовах, світильник захищений від дощу, вологи та пилу, добре витримує високі і низькі температури. Світильники потужністю 50Вт призначені для освітлення прибудинкових дворів, скверів, автодоріг, вулиць, відкритих виробничих площадок, магістралей, стадіонів, великих будівельних майданчиків. Висота використання світильника до 10 метрів. LED світильник для застосування на вулиці, оснащений якісними світлодіодами з терміном експлуатації не менше 30 000 годин, які світять яскравим холодним світлом, колірної температури - 6500K. Міцний корпус світильника виконаний з алюмінієвого сплаву і спеціального ударостійкого скла. Тильна сторона світильника оснащена спеціальною решіткою, що відповідає за тепловідвід.

Потужність 50W
Світловий поток 5250Lm
Напруга AC 85-265V
Ступінь захисту IP-65
Колірна температура 6500K - холодний
Розмір 405х165x55 Ø40мм

 

Светильник LED для улицы 50W ELMAR Львов ценаУличный светодиодный светильник на столб 50Вт ЭлмарУличный светодиодный светильник на столб 50Вт Элмар

 

 

 
Специальный адаптер переходник с 40мм на 60м для светильников Элмар 50вт

 

 

* Більше 30 000 годин прожектора

* Значна економія електроенергії

Міцний алюмінієвий корпус

* Компактні розміри

* Ефективна заміна газорозрядних вуличних світильників

* Сучасний дизайн

* Стійкість до вібрацій

* Захист від пилу та вологи IP-65

* Вмонтований в корпус блок живлення

* Миттєвий старт

* Стійкість до перепадів температур

* Гарантія 2 роки

 

Светильник с защитой IP-65

 

Логотип светильников ELMAR переход

___________________________________________________

Компанія Західелком і сайт zlkmagazin, поставляє за конкурентними цінами, світлодіодну продукцію відомого виробника «Елмар», та пропонує: LED панелі внутрішнього і накладного встановлення, круглі та квадратні світильники типу «downlight», офісні світильники, світильники промислові із захистом від вологи та пилу IP -65, світлодіодні прожектори, спеціальні світильники для під'їздів і коридорів, вуличні світильники, автономні аварійні світильники з надписом «ВИХІД», трубчаті ЛЕД лампи. Весь асортимент в наявності. Наша компанія швидко відправить продукцію в міста України: Львів, Київ, Полтава, Херсон, Запоріжжя, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Чернівці, Миколаїв, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Черкаси, Житомир, Луцьк, Кривий Ріг, Одеса, Вінниця, Кременчук, Умань, Маріуполь, Суми, Чернігів, Херсон, Івано-Франківськ, чи будь-яке інше місто нашої країни.

MDYxNWEx