Електрика від А до Я 

Introduction » LED СВІТИЛЬНИКИ "ЕLMAR" » Прожектор світлодіодний LFLT 500Вт 6400K IP-65 LED (Елмар)


        

Прожектор світлодіодний LFLT 500Вт 6400K IP-65 LED (Елмар)

код LFLT.500.6400.IP65

 

Product no.: 12616
Ціна:
4,373.00 Грн

into the basket:
  шт.  

Знак Led

Світлодіодні led-прожектори класу «Premium» - LFLT.500.6400.IP65, це якісні та надійні прожектори від торгової марки «ELMAR», вони служать чудовою заміною галогенних або натрієвих прожекторів потужністю 3000W. Ступінь захисту IP-65 (захист від пилу та вологи), дозволяє використовувати прожектори в складних умовах експлуатації і на вулиці. Прожектори підходять для освітлення виробничих приміщень, складів з висотою стелі 15-20 метрів, цехів, фасадів будинків, великих будівельних майданчиків, доріг, магістралей, автостоянок, стадіонів. Світлодіодний прожектор «Елмар» оснащений світлодіодними матрицями з терміном експлуатації не менше 30 000 годин, кожна матриця забезпечена індивідуальної пусковою апаратурою, світлодіоди забезпечують яскраве холодне світло колірної температури 6400K. Алюмінієві відбивачі пофарбовані в білий колір, та мають кут розсіювання 900. Корпус виконаний з литого під тиском алюмінію та загартованого скла стійкого до перепадів температури, ударів і механічних пошкоджень, та обрамлений по контуру гумовим ущільнювачем. Тильна сторона ЛЕД-прожектора оснащена спеціальним теплоотводом. Прожектор кріпиться на регульовану скобу, для універсального встановлення.

Потужність 500W
Світловий поток 52000Lm
Напруга AC 160-240V
Ступінь захисту IP-65
Колірна температура 6400K - холодний
Розмір 439х99x523 мм

 

Прожектор LED защита от воды и пыли мощность 500W Свет - ХолодныйПрожектор Элмар LFLT.500.6400.IP65 Корпус IP-65Прожектор LED защита от воды и пыли мощность 500W Свет - Холодный

 

 

* Більше 30 000 годин прожектора

* Значна економія електроенергії

Міцний алюмінієвий корпус

* Окремий ПРА для кожної світлодіодної матриці

* Ефективна заміна галогенових та натрієвих прожекторів

* Відсутність УФ-випромінювання

* Захист від пилу та вологи IP-65

* Універсальне робоче положення

* Стійкість до перепадів температур

* Гарантія 1 рік

 

Светильник с защитой IP-65

 

Логотип светильников ELMAR переход

___________________________________________________

Компанія Західелком і сайт zlkmagazin, поставляє за конкурентними цінами, світлодіодну продукцію відомого виробника «Елмар», та пропонує: LED панелі внутрішнього і накладного встановлення, круглі та квадратні світильники типу «downlight», офісні світильники, світильники промислові із захистом від вологи та пилу IP -65, світлодіодні прожектори, спеціальні світильники для під'їздів і коридорів, вуличні світильники, автономні аварійні світильники з надписом «ВИХІД», трубчаті ЛЕД лампи. Весь асортимент в наявності. Наша компанія швидко відправить продукцію в міста України: Львів, Київ, Полтава, Херсон, Запоріжжя, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Чернівці, Миколаїв, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Черкаси, Житомир, Луцьк, Кривий Ріг, Одеса, Вінниця, Кременчук, Умань, Маріуполь, Суми, Чернігів, Херсон, Івано-Франківськ, чи будь-яке інше місто нашої країни.

OTJlM