Електрика від А до Я 

Introduction » LED СВІТИЛЬНИКИ "ЕLMAR" » Cвітильник світлодіодний аварійний 6Вт LED (Елмар)


        

Cвітильник світлодіодний аварійний 6Вт LED (Елмар)

код EML.LED.6.230S

 

Product no.: 12621
Ціна:
0.00 Грн

into the basket:
  шт.  

Знак Led

Світлодіодний аварійний світильник EML.LED.6.230S, від виробника «Елмар», якісний багатофункціональний світильник з автономним запасом роботи до 6 годин без підзарядки. LED-світильник може бути використаний стаціонарно, для аварійного освітлення квартири, будинку, гаража, як тимчасове джерело світла виробничих або торгових площ. За допомогою спеціальної висувної ручки, світильник може бути використаний як переносний ліхтар, для машини, відпочинку на природі, кемпінгу. Світлодіодний аварійний світильник виконаний з міцного ABC пластика та світлодіодів SMD2835, які світять приємним для ока нейтральним світлом. На корпусі розташований індикатор рівня зарядки. Зарядний пристрій поставляється в комплекті зі світильником. Аварійний світильник захищений від перенапруги та надлишкової зарядки.

Потужність 6W
Автономна робота 6 годин
Напруга AC 110-240V
Ступінь захисту IP-20
Колірна температура 4200K - нейтральний
Розмір 240х60x45 мм

 

Аккумуляторный светильник переносной 6 вт Автономный светильник держит 6 часов купить во ЛьвовеФонарь аварийный LED 6вт Элмар купить во Львове по хорошей цене

 

Наклейка "ВИХІД" для світильника

Наклейка ВИХІД на украинском языке для светильника

 

* Більше 30 000 годин служби світильника

* Автономна робота до 6 годин

Міцний корпус з ABC пластика

* Переносне або стаціонарне використання

* Висувна ручка

* 30 якісних світлодіодів SMD2835

* Пристрій для зарядки в комплекті

* Захист від перенапруги та надмірної зарядки

* Індикатор стану акумулятора

* Гарантія 1 рік

 

Знак IP-20 защита

 

Логотип светильников ELMAR переход

___________________________________________________

Компанія Західелком і сайт zlkmagazin, поставляє за конкурентними цінами, світлодіодну продукцію відомого виробника «Елмар», та пропонує: LED панелі внутрішнього і накладного встановлення, круглі та квадратні світильники типу «downlight», офісні світильники, світильники промислові із захистом від вологи та пилу IP -65, світлодіодні прожектори, спеціальні світильники для під'їздів і коридорів, вуличні світильники, автономні аварійні світильники з надписом «ВИХІД», трубчаті ЛЕД лампи. Весь асортимент в наявності. Наша компанія швидко відправить продукцію в міста України: Львів, Київ, Полтава, Херсон, Запоріжжя, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Чернівці, Миколаїв, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Черкаси, Житомир, Луцьк, Кривий Ріг, Одеса, Вінниця, Кременчук, Умань, Маріуполь, Суми, Чернігів, Херсон, Івано-Франківськ, чи будь-яке інше місто нашої країни.

NGVkN2