Електрика від А до Я 

Introduction » LED СВІТИЛЬНИКИ "ЕLMAR" » Світлодіодний вуличний світильник LSLT 30Вт IP-65 LED (Елмар)


        

Світлодіодний вуличний світильник LSLT 30Вт IP-65 LED (Елмар)

код LSLT.LED.30w

 

Product no.: 12617
Ціна:
672.00 Грн

into the basket:
  шт.  

Знак Led

Вуличні світлодіодні світильники «Елмар» - LSLT.LED.30w, найновіша ефективна заміна газорозрядним вуличним світильникам та прожекторам. Ступінь захисту світильників IP-65, дозволяє використовувати їх в несприятливих умовах, світильник захищений від дощу, вологи та пилу, добре витримує високі і низькі температури. Світильники потужністю 30Вт призначені для освітлення прибудинкових територій, дворів, скверів, невеликих доріг, вулиць, відкритих виробничих площадок. Висота використання світильника до 6 метрів. LED світильник для застосування на вулиці, оснащений якісними світлодіодами з терміном експлуатації не менше 30 000 годин, які світять яскравим холодним світлом, колірної температури - 6500K. Міцний корпус світильника виконаний з алюмінієвого сплаву і спеціального ударостійкого скла. Тильна сторона світильника оснащена спеціальною решіткою, що відповідає за тепловідвід.

Потужність 30W
Світловий поток 3150Lm
Напруга AC 85-265V
Ступінь захисту IP-65
Колірна температура 6500K - холодний
Розмір 355х125x55 Ø38мм

Уличный светодиодный светильник на столб 30Вт ЭлмарСветильник LED для улицы 30W ELMAR Львов ценаУличный ЛЭД светильник мощность 30Вт Элмар

 

 

Перехідник - адаптер для переходу з Ø40 на Ø60

 

Переходник для светильников уличных на 30вт Элмар

 

* Більше 30 000 годин прожектора

* Значна економія електроенергії

Міцний алюмінієвий корпус

* Компактні розміри

* Ефективна заміна газорозрядних вуличних світильників

* Сучасний дизайн

* Стійкість до вібрацій

* Захист від пилу та вологи IP-65

* Вмонтований в корпус блок живлення

* Миттєвий старт

* Стійкість до перепадів температур

* Гарантія 2 роки

 

Светильник с защитой IP-65

 

Логотип светильников ELMAR переход

___________________________________________________

Компанія Західелком і сайт zlkmagazin, поставляє за конкурентними цінами, світлодіодну продукцію відомого виробника «Елмар», та пропонує: LED панелі внутрішнього і накладного встановлення, круглі та квадратні світильники типу «downlight», офісні світильники, світильники промислові із захистом від вологи та пилу IP -65, світлодіодні прожектори, спеціальні світильники для під'їздів і коридорів, вуличні світильники, автономні аварійні світильники з надписом «ВИХІД», трубчаті ЛЕД лампи. Весь асортимент в наявності. Наша компанія швидко відправить продукцію в міста України: Львів, Київ, Полтава, Херсон, Запоріжжя, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Чернівці, Миколаїв, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Черкаси, Житомир, Луцьк, Кривий Ріг, Одеса, Вінниця, Кременчук, Умань, Маріуполь, Суми, Чернігів, Херсон, Івано-Франківськ, чи будь-яке інше місто нашої країни.

YzhlYWY4