Електрика від А до Я 

Introduction » ПАНЕЛЬНІ НАГРІВАЧІ TERMEX » Обігрівач панельний ОЕП-180 Вт 1 м (нерж.)


        

Обігрівач панельний ОЕП-180 Вт 1 м (нерж.)

 

Product no.: 4401
Ціна:
1,650.00 Грн

into the basket:
  шт.  

Система ТЕРМЕХ - плоскі панельні електронагрівачі потужністю 180 Вт. Живляться від мережі 220 V. Окремі панелі кріпляться до стіни у приміщенні безпосередньо над підлогою і з'єднуються між собою, як конструктор LEGO, в довільних зіставленнях в такій кількості, щоб їхня потужність забезпечувала обігрів Вашого приміщення.

Довжина панелі становить 1 м (180 Вт), висота 13 см, товщина -всього 1,5 см. Ніжки висотою 1,5 см дозволяють прикріпити панель до стінки так, що при цьому залишається вільний простір для руху повітря між панелями і стіною. Нагрівальним елементом панелі є нагрівальний дріт, аналогічний до того, що використовується при кабельному підігріві підлоги.

Панелі служать не менше 20 років.Температура панелей ніколи не перевищує 90°С.Що дозволяє монтувати панелі на будь-якій стіні, в тому числі і на дерев'яній. Стальний корпус панелі покритий порошковим лаком білого, чорного, коричневого - чи будь-якого кольору - згідно з Вашим замовленням.Температурою панелей керує терморегулятор, який утримує в приміщенні заздалегідь встановлену температуру повітря (напр., +20°С) з точністю до 1 °С.

ODBjNWViY