Електрика від А до Я 

Introduction » LED СВІТИЛЬНИКИ "ЕLMAR" » Корпус світильника 2х36Вт SC пустий IP-65 LED (Елмар)


        

Корпус світильника 2х36Вт SC пустий IP-65 LED (Елмар)

код LBW.2Х36.GR.IP65.SC

 

Product no.: 12603
Ціна:
510.00 Грн

into the basket:
  шт.  

Знак Led

Промислові корпусу LBW.2Х36.GR.IP65.SC від торгової марки «ELMAR» використовуються для створення герметичного світильника з використанням трубчастих світлодіодних ламп T8 довжиною 1200мм і цоколем G13. Світильник LBW захищає від пилу і вологи і використовуються на виробництві, в торгових точках, супермаркетах, автомийках, пральнях, фермах, на складах, для зовнішнього освітлення, скрізь, де існують підвищені вимоги до пилозахисту та вологозахисту. Корпус поставляється зі ступенем захисту IP-65. Корпус світильника - високоякісний пластик, кріплення - металеві кліпси, алюмінієвий відбивач гарантує рівномірний розподіл світла. У комплекті до корпусу, входять спеціальні герметичні вводи живлення, які забезпечують додатковий захист.

Потужність 2х35W
Кут світлового потока 120о
Напруга AC 180-265V
Ступінь захисту IP-65
Матеріал кліпс метал
Розмір 1265х70x120 мм

Корпус светильника 2х36 герметичный под LED лампуКорпус герметичный 2х36 для светодиодных лампLBW.2Х36.GR.IP65.SC – вигляд 3

 

Лампа для світильника 2х36

Лампа для светильника 2х36 1200мм LED Элмар

 

* Захист від вологи та пилу

* Рівномірне світло

Пластиковий корпус з металевими кліпсами

Просте встановлення світильника

* Герметичні вводи живлення

* Алюмінієвий рефлектор для рівномірного розподілу світла

* Підходить для LED лампи будь-якого виробника

* Для лампи довжиною 1200 мм

* Гарантія 1 рік

 

Светильник с защитой IP-65

 

Логотип светильников ELMAR переход

___________________________________________________

Компанія Західелком і сайт zlkmagazin, поставляє за конкурентними цінами, світлодіодну продукцію відомого виробника «Елмар», та пропонує: LED панелі внутрішнього і накладного встановлення, круглі та квадратні світильники типу «downlight», офісні світильники, світильники промислові із захистом від вологи та пилу IP -65, світлодіодні прожектори, спеціальні світильники для під'їздів і коридорів, вуличні світильники, автономні аварійні світильники з надписом «ВИХІД», трубчаті ЛЕД лампи. Весь асортимент в наявності. Наша компанія швидко відправить продукцію в міста України: Львів, Київ, Полтава, Херсон, Запоріжжя, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків, Чернівці, Миколаїв, Дрогобич, Стрий, Трускавець, Черкаси, Житомир, Луцьк, Кривий Ріг, Одеса, Вінниця, Кременчук, Умань, Маріуполь, Суми, Чернігів, Херсон, Івано-Франківськ, чи будь-яке інше місто нашої країни.

YWIzOTNl